Анализ на EUR USD

И вчера еврото остана в синхрон с нашите очаквания за развитието на вълна 5 сива в кръгче, като регистрира нов връх. Аз лично преместих стопа на по-късно отворената позиция под текущото дъно на 1.4100, тъй като пробив на него ще наруши поредицата от по-високи върхове и по-високи дъна. Това ще постави под въпрос възходящия тренд . Стопа на другата дълга поръчка съм оставил под дъното на хипотетичната 2 лилава вълна (графика 1).

Графика 1
(кликни на графиката за по-голям размер)

На графика 2 съм показал аргументите предполагащи размера на вълна 5 сива в кръгче. Вълна 2 синя застъпва 1 синя на 78.6 на 1.4430; вълна С червена е 1.236 спрямо А червена на 1.4390; вълна 5 сива в кръгче 1.618 спрямо вълна 1 сива в кръгче на 1.4390; тренд линията свързваща върховете на 15.07.2008 и 11.25.2009 оцветена в зелено е съпротива на около 1.4500. В тази зона е и съпротивата на средната тренд линия на канала 2-4 сиви.

Графика 2
(кликни на графиката за по-голям размер)

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демострация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.


Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.