Модул 1 – напреднали

Форекс обучение Модул 1 – напреднали

През последните месеци получихме много запитвания от хора, които вече са се запознали с конвенционалния технически анализ, дали е възможно да предложим съкратена форма на модул 1. Възможно е вие самите да сте измежду тях и чрез нашите или други книги да сте изучили инструментите, които трябва да използва техническия анализатор. Неудобството на самостоятелното учене е, че докато анализаторът се опитва да се превърне в печеливш трейдър не успява да комбинира натрупаните знания и да ги превърне в печеливша стратегия.

Именно за това ние от „Home Traders – училище за трейдъри и инвеститори” подготвихме програма на обучение подходяща за точно тази група от хора. Тя е съкратен вариант на стандартния модул1 и значително по-ниска цена.

Целта на модула за напреднали е да подреди по правилен начин изученото от вас и да го внедрите във вашия трейдинг. Независимо дали търгувате на фондовите, стоковите борси или Форекс (Forex) нашето обучение ще ви помогне да разберете, кои от инструментите използвани в техническия анализ имат по-голяма тежест и кои да използвате като помощни.

Модул 1 – напреднали разглежда следните инструменти:

1. Дау теория

2. Нива на Фибоначи

3. Графични фигури

4. Технически индикатори

Вълновата теория е включена в програмата на модул 2 , но по време намодул 1 – напреднали обясняваме нейния основен модел. Идеята е тези от вас, които в бъдеще проявят интерес към модул 2 да имат правилна ориентация какво предлага този метод за анализ.

Формат на заниманията: 3 занимания по 2 часа.

Цените на модул 1 – напреднали са както следва:

обучение в група – цена по договаряне

индивидуално обучение - цена по договаряне

Този модул за сега може да бъде провеждан само в нашите офиси в София и Пловдив. Индивидуално обучение за хора от други градове можем да провеждаме чрез дистанционния модул.

Всеки, който желае да продължи обучението си чрез консултации може да си уговори допълнителни часове.

Вижте още:
Форекс обучение Модул 1
Форекс обучение Модул 2
Форекс обучение Модул 3
Форекс обучение V.I.P Модул
Безплатни Форекс семинари
Форекс Менторинг
Форекс Консултации
Дистанционно Форекс обучение
Форекс Видео уроци

Share