STOXX50 I

При индекса STOXX50 I пазарните сили са нарисували доста изчистена формация с импулсивен характер. Според настоящото вълново броене в низходяща посока имаме формирани пет броя вълни- като по учебник. След това виждаме започналата корекция, която изглежда недовъшена. Очаквам тази корекция да има комплексен характер. За сега се състои от “ zig- zag” и “flat” . Има голяма вероятност да се развие още един “zig-zag”, достигайки около цена 2 800. При пробив на съпротива 2 846 вероятността цената да продължи до около 2 884 остава реална. Всъщност вероятността след свършване на корекцията да има поне още едно такова низходящо движение, колкото сегашното, е с вероятност над 90%. Дори размитието , което се очаква не е трета , а (C) вълна от бикновен “zig-zag”, то надеждността за такова по размер движениеостава също толкова висока- над 90%.

Графика 1
(кликни на графиката за по-голям размер)

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.


Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.