S&P500 пробива отново в посока надолу

При индекса S&P500 предстои развитието на вълна [3] от 1. Индексът все още е на около 80 пункта под върха. При добър ММ все още не е късно да се отворят къси позиции. На фона на поскъпващ долар спрямо всички валути, поевтиняване на металите и петрола малко вероятно е при индексите да има изненади още повече след троен зиг заг няма опции той да стане четворен или да се развие друг вид корекция. Рискът е премерен.

Графика 1
(кликни на графиката за по-голям размер)

На четири часова графика е показан един от възможните варианти за номериране на импулсната петица за вълна [1] и вълна [2]. Вълна [2] е плитка и не достига дори и до 38.2 % фибо. Възможно е вълна [2] още да не е приключила и да се развие като Exp. Flat и да видим по-високите фибоначита. При този сценарий вълна с от 2 трябва да е петица и лесна за разпознаване.

Графика 2
(кликни на графиката за по-голям размер)

Пълната номерация и развитието на индекса S&P500 са достъпни само за нашите абонати.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.


Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.