Очаквайте развитие при USD/CAD

Заради петицата вълни при USDCAD, двойният зиг-заг, който разглеждахме за вълна 2 или В в анализа от 12.01.2010 е редно да се номерира като зиг-заг корекция (авс) с разширяващ се водещ диагонал за вълна (а), двоен зиг-заг за вълна (в) и краен диагонал за вълна (с). Покачването в момента е вълна (1) от 3 или С.

Графика 1
(кликни на графиката за по-голям размер)

За сега импулса се развива по правилата за импусна петица и след завършването и ще последва корекция за вълна (2). Много е вероятно през следващата седмица тя да приключи. Удачно е след корекцията да се търсят дълги със стоп под дъното.

Графика 2
(кликни на графиката за по-голям размер)

Пълната номерация и развитието на двойката USD/CAD са достъпни само за нашите абонати.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.


Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.