Как изглеждат един трилион долара

Намерих един стар материал, който някой се е погрижил да го направи на клип. Трудно е да си представим един трилион долара как биха изглеждали. Благодарение на този материал можем да придобием реална представа.

Share

3 коментара по Как изглеждат един трилион долара

  1. Бай Иван каза:

    Ако си собственик на тези пари на каква цена баха ти продавали пуканки за микровълнова печка?

  2. Пламен Недялков каза:

    По мое скромно мнение идва края на парично финансовата система и Централните банки. Казано на езика на техническия анализатор, може би сме във вълна А от корекцията АВС която води към дъното на тази абсолютно безсмислена система, която печати нищо друго в печатниците освен дълг и още дълг и още дълг. Големият въпрос е до кога. Отново казано на езика на техническия анализатор “фактора време” е най-труден за предвиждане и прогнозиране….. Успех на финансовите пазари….

  3. Интересно клипче, но мисля че 1 млр. съществуват на едно място само в компютрите на банките – като “виртуални пари”, защото да напечаташ и да съхраняваш такава сума в кеш си е меко казано “екстремно изживяване” ;)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.