Заповядайте в рубриката „Клуб на трейдъра“

Във връзка с многобройните запитвания отправени от страна на наши настоящи и бивши курсисти, сайтът на Home Traders създава рубрика „Клуб на трейдъра”. Тя ще предостави възможност на всеки, който желае да пише на тема финансови пазари, да публикува свои материали. Няма значение дали сте опитни в областта на техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Достатъчно е да имате желание да пишете, анализирате и също така да нямате притеснения, че подготвените материали ще бъдат публикувани в сайт, специализиран за технически анализ. Ние ще ви предоставим пространство, в което да дадете изява на вашите лични познания и умения.

За целта материалите, които подготвяте, изпращайте на нашия фирмен е-майл office@home-traders.eu

Умоляваме всички желаещи да станат членове на клуба, да се съобразят със следните изисквания:

1. Да се свържат с нас, за да си уговорим среща на живо, по време на която да поговорим за темите, които биха писали.

2. Да участват в тази рубрика със собственото си име, а не псевдоним.

3. Да се придържат към чистия анализ и представят лично мнение без да прибягват до нападки към другите членове на клуба заради разгледан различен сценарий.

Причината, заради която поставяме тези изисквания е да не допуснем атмосферата на взаимни нападки, присъща за традиционните форуми, да се пренесе в рубриката „Клуб на трейдъра“.

Ако интересът към тази услуга се окаже траен, в бъдеще ще създадем възможност всеки сам да публикува подготвените от него материали и да се постави началото на социална мрежа от хора, търгуващи на финансовите пазари.

Темите, които предлагаме да бъдат засягани имат следните насоки:

  1. Технически или вълнови анализ на избран от участника инструмент. Препоръчително е всеки материал да бъде придружен с графика, за да се запази истинския дух на тези типове анализ.
  2. Образователна статия, позволяваща на читателите да научат нещо интересно в насока технически анализ и Вълнова теория или социономика. Образователните статии не е задължително да бъдат с графики, но ако все пак такива биват включени припомняме, че това ще помогне за осмислянето на подготвения материал.
  3. Видеоматериали създадени от член на клуба или взаимствани от друг източник. Ако материалът е чужд е необходимо да се вижда кой е автора на публикувания клип и неговия източник.

Забележка. Призоваваме да се акцентира на темите технически и вълнови анализ, но всеки, който има желание да коментира фундаментални фактори или други методи за анализ, няма да бъде възпрепятстван за това, стига да запази добронамерен тон в своето изложение.

Ако някой публикува чужд материал е необходимо да бъде посочван източника като сайт и автор. Това е валидно и за източници от небългарски сайтове. Не е задължително взаимстваните от чужди източници анализи и статии да бъдат преведени на български език, но сме сигурни, че аудиторията, която чете публикациите ще оцени високо преведените постове.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.