Технически анализ към 07-10-2013

EURUSD

При еврото като че ли започва низходящо движение след теста на върха (w).Тук на дневна графика имаме ясна възходяща тройка (w),(x),(y), след която очаквам да видим още низходящо движение до около дъното (W).Това да стотици пипсове низходящо движение, ситуацията изглежда така:

фиг.1

Тук имаме страхотен таргет в низходяща посока и потенциал за печалби.Разбира се преди да видим споменатия сценарий трябва да имаме и някакви сигнали за това.Такъв потенциален сигнал можем да видим на часова графика, която изглежда така:

фиг.2

На фиг.2 очакването е за завършена низходяща петица вълни за вълна (i),след което корекция за вълна (ii).При такова развитие, ще имаме поводи за къси позиции след сигнал на 5 или 15-минутна графика след завършена корективна тройка за вълна (ii).Тук дори и да не последва сценарий за голямо низходящо движение, ще имаме позиции с малък риск и голям потенциал за печалба, а в същото време ако сценарият се провали влизането след вълна (ii), ще ни помогне да се измъкнем без загуби.

Очаквайте подобни материали и на други инструменти поне два пъти месечно от Октомври!

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.