Технически анализ към 20-10-2013 EURUSD;SP500

Днес ще разгледам две възможни алтернативи при едни от най-следените инструменти.

EURUSD

При еврото видяхме че пропадането, което очаквахме, се отложи, но сега отново е на дневен ред.Тук имаме достигане  на психологическо ниво, което може да доведе до обръщане и нови дъна.Тук сценарият, който очаквам да е актуален, през зимните месеци е за низходящо движение и изглежда по следния начин:

фиг.1

Тук разглеждам сценарий за движение в низходяща посока до вълна (W), което е страхотен таргет и предлага добри възможности за печалба.Разбира се ще трябва да видим и потвърждение в низходяща посока с петица поне на 4-ричасова графика, преди да предприемаме някакви действия.

SP500

Поводът да включа този индекс в анализа днес е че е възможно да дневна графика цената да рисува “Ендинг диагонал”, което ознчава забавяне и евентуално обръщане на текущия тренд.Тук също трябва да видим потвърждение с низходяща петица поне на дневна графика и задължително трябва да имаме пробив на долното рамо на диагонала, което ще е потвърждението на сценария за обръщане:

фиг.2

Очаквайте анализи на различни инструменти поне два пъти месечно!

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.