Още бикове при жълтия метал

Анализът от днес е продължение на този, който публикувах на 31 март.  Оттогава златото добави двадесетина долара към своята цена и предположението ми е, че това е само част от ръста, който очаквам да се развие през предстоящите седмици. На графиката съм разгледал потенциалните таргети за неговите вълни. В идеалния случай ценният метал ще се съобрази с предвидените нива, но разбира се пазарът винаги има последната дума при определянето на това колко големи ще бъдат самите вълни.

Фигура 1

Синята хоризонтална линия е подходящ таргет за вълна 3 синя защото там тя е 1.618 пъти по-голяма от вълна 1 синя. Петите вълни понякога имат равен размер с първите и затова вълна 5 синя може да очакваме да завърши около 1550. Тази вълна ще сложи край на трета зелена вълна и ще очакваме да последва вълна 4 зелена и финално покачване за пета зелена вълна. Тя може бъде прибизително равна на вълна 1 зелена в зоната около 1650 долара за унция.

Такова покачване ще отнеме седмици докато се развие напълно. Следователно всички трябва да бъдем търпеливи да изчакваме всяка поредна корекция надолу преди да търсим вход за дълги позиции. Директното откриване на такива може да ни постави в положение да сме с бичи позиции в близост да важен за златото връх.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

 Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

2 коментара по Още бикове при жълтия метал

  1. :) каза:

    Здравейте, искам да попитам дали може да направите анализ на USD/JPY на елиът вълните. Защото все още се уча да ги правя, и искам да видя дали това което аз чертая е правилно!!! :)

    • През последната година валутната двойка, USD/JPY не предлага ясни петици и тройки вълни. Преведено на езика на Вълновата теория на Елиът това означава, че нямаме надеждни ситуации, които да търгуваме. На пазарите има много важен принцип. Търгуваме там където той предлага нискорискови сигнали, а не това което ние сме си наумили. Подробни анализи в Home Traders предлагаме чрез платен абонамент. Там са включени именно онези инструменти, които са в нискорискови и надеждни сигнали.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.