Faucets

За да използваме долните линкове е нужно да си направим портфейл. Една от възможностите е http://xapo.com  Този виртуален портфейл и трезор ни предлага своя собствена дебитна карта деноминирана в биткоини. За да може се възползваме от Харо, трябва регистрация на сайта последвана от верификация на е-мейл, телефон и домашен адрес.

Към момента има един надежден фосет към Харо:

Предимството на това moonbitcoin да бъде вързан към Xapo е, че само към този портфейл сатошитата биват превеждани на секундата и можете буквално да наблюдавате как се появяват в реално време. Важна особеност при регистрацията във фосета е, че трябва да въведете e-mail, който сте регистрирали в Xapo.

Друг порфейл може да бъде създаден в https://blockchain.info, но в него горепосочения фосет не превежда на мига, а веднъж седмично.

За вход в останалите фосети е нужен не e-mail, а биткоин адрес, който се намира в портфейла. При останалите фосети изплащането не става веднага, а се натрупва в самия фосет и само когато сумата премине определен праг тогава може да бъде наредена към портфейла.

 

 

Share

Коментарите са забранени.