Технически анализ към 16-09-2012

EURUSD

При еврото сценарият за покчване започва малко по малко да става факт.Сега искам да припомня отново предположението за развитие ,което имам за седмична графика то изглежда така:

фиг.1

Тук очаквам в близките няколко седмици да видим завършена вълна “(I) or a”,като след това логичното развитие ще е корекция за вълна “(II) or b”,ако това е верният сценарий,след вълна (II) ни очаква доста сериозно и продължително покачване ,при което можем да търсим места за вход.Малките рамки в краткосрочен план изглеждат така:

фиг.2

Тук очакванието ми е за още покачване до завършване на вълна (iii),след която би трябвало да видим и малко по-продължителна корекция.Отново ще спомена,че участието с позиции на този етап не е препоръчително ,защото следва изреждане на четвъри и пети вълни,което означава,че целите ,които евентуално ще преследваме няма да оправдаят поемания риск.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.