УСПЕШНИЯТ ТРЕЙДИНГ ТЕ ПРАВИ ФИНАНСОВО СВОБОДЕН

Ако искате да станете финансово независим човек, един от начините да го направите е чрез търговия на световните финансови пазари. Ако изберете този път, моят съвет е да се залавяте веднага за работа. Започнете с малка сума собствени заделени пари и упорствайте докато не се научите как да ги увеличавате. Не се заблуждавайте обаче, че ще е достатъчно да упорствате месец или два. Успехът на форекс пазара не се постига лесно, не идва веднага. Нужни са години – понякога две, а може и повече и чак тогава всеки има шанс да влезе в лигата на печелившите.

После всичко е лесно

Хубавото е, че оттам нататък всичко е лесно. А най-хубавото от всичко е, че със същите умения можете да правите малък, среден или голям бизнес. А с нужната психическа устойчивост може да правите дори гигантски бизнес. Никъде другаде по света няма толкова много и толкова лесно достъпни пари. Благодарение на платформите за търговия тези пари услужливо са събрани на едно място и са само на един клик разстояние.

Затова обичам да казвам, че няма нищо по лесно от професията на трейдъра – нужен ти е един компютър, малко пари в брой и можеш да покориш света. Не забравяйте обаче, че няма талантливи трейдъри. Затова трябва да включите в сметката много упорит труд, силна воля и желязна дисциплина.

Стефан Трашлиев

форекс списание: trade4win magaZine

личен блог: myForex

Share

За Стефан Трашлиев

индивидуален трейдър на финансовите пазари, журналист популяризатор. Google

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.