Технически анализ към 02-12-2013 EURUSD

При еврото имаме доста интересен сценарий.Той отново е за низходящо движение и на дневна графика се разкриват добри възможности за пачалба от къси позиции.Тук можем да преследваме таргет от стотици пипсове в низходяща посока.Ситуацията на дневна графика изглежда така:

фиг.1

Тук след корективната тройка за вълна (II) вече имаме пропадане, което очаквам да се превърне в петица на часова графика, като след евентуалната корекция, ще са местата за вход, след сигнал в низходяща посока на още-по малките рамки, ситуацията на 4-ричасова графика изглежда така:

фиг.2

Тук се вижда потенциална низходяща петичка,която не е завършена, ако тя стане факт, ще имаме поводи за къси позиции след нейната корекция.Както се вижда и на графиката цената е възможно да нарисува и Глава с рамене, което е още един сигнал за евентуално низходящо движение.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.