анализи

„Home Traders – Училище за трейдъри и инвеститори” ще публикува безплатно анализи за фондовите и валутните пазари когато те се намират в близост до ключови нива. Те имат само прогнозен характер и не гарантират печалби поради условността, която е присъща за пазарите и бъдещите събития.

ТЕХНИЧЕСКИ АНАЛИЗИ

За активно търгуващи трейдъри предлагаме платен абонамент. Анализите се предоставят в PDF формат и отразяват нашата гледна точка за развитието на пазарите. При прояване на интерес от ваша страна се свържете с нас по телефон или email. За да могат тези анализи да ви бъдат полезни е желателно да сте запознати с методите технически анализ и Вълнова теория на Елиът. В противен случай опасностите да загубите пари са реални.

Всички технически анализи

ВИДЕО АНАЛИЗИ

Този тип анализи предоставят възмоност да наблюдавате в реално време как се развиват пазарите към даден момент и да се запознаете най-вероятния сценарий. Някои от тях са подготвени специално за Home Traders, а други са заснети от екипи на profit.bg и телевизия BBT за техни предавания.

Всички видео анализи

ФОРЕКС СТАТИИ

Нашият екип от „Home Traders – Училище за трейдъри и инвеститори” се старае да избягва новините като информация в своите анализи и прогнози, имайки в предвид, че пазарната графика винаги изпреварва събитията от реалната икономика. Нашите статии имат образователен характер, като аргументират кой е действителния двигател на пазарите. Статии от други сайтове подбираме, когато не противоречат на тези концепции.

Всички статии

СЕНТИМЕНТ

Едни от най-благоприятните периоди да се участва на финансовите пазари могат да бъдат идентифицирани когато обществените настроения са екстремно обтегнати. Крайният оптимизъм неминуемо води до срив на изследван инструмент. Повсеместния песимизъм логично преобръща пазарите в посока нагоре. Чрез различни сентимент индикатори и медийни заглавия, координирайки поведението на графиките, ние следим кога е подходящо да бъдем бикове и кога да акцентираме на мечите позиции.

Всички статии от сентимент

СОЦИОНОМИКА

Младата интердисциплинарна наука социономика едва ли има и десет години откакто беше лансирана от Робърт Пректър. Тя предлага революционно тълкувание на причинноследствените връзки между обществените настроения и действия и събития. Тези връзки е полезно да бъдат споделени пред аудитория, търгуваща на финансовите пазари и задаваща си въпроса кой е истинския двигател на пазарния тренд.

Всички статии от социономика

Share