GBPAUD – продължение

Фигура 1

Липсата на пет вълни нагоре след анализа от вчера подсказа, че GBP/AUD не e готов директно да върви нагоре. Това ме подтикна да затворя всички дълги позиции и дори да премина на къси. Сега вече очакваме корекцията надолу да падне поне до 50-60% от показаната петица и едва тогава ще търся нови дълги позиции. Който не е успял да се включи на къси вече е късно, но и това не е операция за хора с малък опит защото това означава да гонят корекция. По-добре е да се изчака поне седмица или две и тогава да потърсим дали пазара ще предложи сигнали за дълги пзоции.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.