Технически анализ към 25-07-2012

В този анализ обръщам по-голямо внимение на индексите,тъй като случващото се при тях е доста интересно и предлага добри възможности за печалба.

Nasdaq

При този индекс ще започна със седмична графика,за да се добие по-ясна представа за целите, които могат да бъдат преследвани в низходяща посока :

  

фиг.1

Това е седмичната графика при Nasdaq,която както се вижда предлага таргет в низходяща посока най-малко до историческото дъно от края на 2002 г.Тук както се вижда корекцията след вълна (1) достигна вече 50.0% от фибоначи,което е достатъчно, за да смятаме,че корекцията за вълна (2) е възможно да е приключила и голямото пропадане започва.Ситуацията на малките рамки изглежда така:

фиг.2

Това е четиричасовата графика ,на която се вижда низходяща петица за вълна 1,след което корекция за вълна 2,като след този завършен цикъл очакването е за още низходящо движение,което дори вече става факт и това се вижда доста ясно на 30-минутна графика:

фиг.3

Тук след завършване на голямата вълна 2 пазарът нарисува нова низходяща петица вълни за вълна I,която дава потвърждение на мечия сценарий,тук след завършване на корекцията за вълна II очакването е за още низходящо движение.

SP 500

При този индекс ситуацията е подобна - имаме голяма низходяща петица на четиричасова графика,която подсказва за започване на по-продължително пропадане,ситуацията изглежда така:

фиг.4

Тук след завършване на вълна 2 пазарът започна низходящо движение потвърждавайки мечия сценарий с низходяща петица,която се вижда по-ясно на 30-минутна графика:

фиг.5

Тук очаквам корекцията за вълна II  да приключи някъде в диапазона 38,2% – 50,0% от фибоначи,където предполагам пазарът ще даде сигнали за пропадане с низходяща петичка на 5-15 минутна графика.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.