Технически анализ към 19-08-2012

EURUSD

При еврото от известно време наблюдаваме някакво възходящо движение,което според мен е възможно да се окаже корективно с оглед ситуацията на по-малките рамки.Основно разглеждам два сценария,които са свързани с пропадане- единият с директно пропадане , а другият с по-продължителна корекция преди ново низходящо движение:

фиг.1  Това е вариантът за директно пропадане,тук идеята е ,че цената е нарисувала някаква вълна (iv) ,след което в момента цената се подготвя за вълна (v) ,малката рамка изглежда така:

фиг.2 Тук ако реално цената е завършила вълна (iv),е възможно да наблюдаваме вече вълни (i),(ii) от (v) ,което означава,че ни очаква пропадане в скоро време.

Вторият вариант на развитие е свързан с по-голяма корекция,която е възможно да се окаже и нова вълна X ,която да намери съпротива на трендлинията показана на фиг.3,след което отново да видим пропадане:

фиг.3 Тук поводи да мислим за бичи сценарий ще бъде пробива на доста солидната тренд линия,именно поради доста силната съпротива ,която указва тази линия смятам ,че ако имаме някакво покачване,то със сигурност ще намери съпротива там,и ако се отблъсне отново в низходяща посока,най-вероятно ще видим и ново дъно.Малката рамка изглежда така:

фиг.4 Тук е възможно вече да имаме един зиг-заг за вълна W ,след това имаме потенциална низходяща тройка за вълна Х ,ако това е верният сценарий,най-вероятно ще видим покачване за вълна Y.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

 

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.