Технически анализ към 12-05-2013

EURUSD

Ситуацията при тази двойка започна да става доста интересна.Тук има сериозен мечи сценарий, който покзва и добри възможности за печалба в низходяща посока.Какво имам предвид, ще покажа в следните няколко фигури започвайки от седмична графика:

фиг.1

Тук идеята е, че имаме завършена вълна “Х” ,след която цената нарисува низходяща петица за вълна ”I or a”.Като целта според мен, ако реално започва низходящ тренд, ще бъде някаъде около 1.2000.Ситуацията на четиричасова графика изглежда така:

фиг.2

Тук се вижда по-ясно низходящата петица за вълна I, като имаме и завършен двоен зиг-заг за вълна II,след която вече имане и сигнали за пропадане с комбинация от първи и втори вълни на по-малките рамки.Това беше повод да открия няколко къси позиции, които се виждат по-ясно на едночасовата графика:

фиг.3

Тук очаквам да видим корективна тройка за вълна (ii) ,след което отново сигнали за низходящо движение.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

 

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.