Треската за злато наближава

Ако се върнем към анализа на златото от 11 юли 2014 г. ще видим, че точно на следващия ден започна корекция доближаваща се до проекцията, която нарисувах на долната графика. Тук съм я представил като графика 1.

Грфика 1

Веднага под нея показвам вече изрисуваните от златото вълни А и В. Вълна С най-вероятно тепърва предстои. Изобразил съм новата проекция на грфика 2.

Графика 2

Тази конфигурация потвърждава прогнозата за скорошен край на корективен спад започнал преди десет дена и в близките няколко дни да имаме важно историческо дъно, след което златото да започне траен възход имащ потенциал да продължи с години. През следващите дни е добре да бъдем много внимателни защото може да получим сигнали за покупка на физическо злато, което в последствие да донесе дори стотици проценти печалба. Дори  сигналите да не се окажат толкова дългосрочни, поне ще може да се възползваме от нискорискови дълги позиции като трейдъри.

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.