Една индустрия с огромна перспектива

Той може да работи на тъмно, на минусови температури, под вода 24 часа, седем дена от седмицата 365 дни в годината. Не се нуждае от обедна почивка, от годишен отпуск, както и от здравни осигуровки. На всичкото отгоре цената на неговия труд за час е около 30 цента. Кой е този свърх герой? Това е роботът.

Не говоря за дроидите от междузвездни войни, а за напълоно реални участници в нашия живот. Те навлизат в нашия дом, офис, заводи, болници, шпионажа и бойното поле. Намерението на компаниите, които ги създават е по същия начин както доведоха персоналния компютър в дома ни, да направят същото с робота през следващото десетилетие. Нашето намерение е да започнем да проследяваме този нов сектор и да потърсъм добри инвестиционни хоризонти към компании с голям потенциал и да дадем възможност на най-смелите инвеститори да се възползват от новите тенденции с това, че ще бъдат измежду първите. Публикуваният по долу линк хвърля по-голяма светлина върху темата за да разберете какви са аргументите да следим от близо развитието в този бранш.

http://www.angelnexus.com/o/web/60997

Читателите на тези материали могат да получават редовно нашите анализи с прогнози за предстоящи движения при валути, фондови пазари, злато и сребро. За целта е нужно да се абонират за тази услуга. Така ще могат да се запознаят подробно с всички алтернативни сценарии.

Мнозина от хората, които вече изкараха модулите на обучение при нас вече са способни сами да откриват потенциалните сценарии и така по всяко време на денонощието имат ясна визия какви действия да предприемат.

За скептиците, които все още смятат, че техническия анализ и Вълновата теория не заслужават тяхното внимание, предлагаме безплатни семинари. На тях ние освен, че обясняваме какво представляват тези два метода за анализ, търгуваме пред всички с реални пари и истински сметки, за да се уверят в тяхната ефективност. Заповядайте да се уверите сами. Никъде на друго място в България няма да видите подобна демонстрация.

Изготвеният анализ има само прогнозен характер и може да бъде използван адекватно само от хора, които познават техническия анализ и Вълновата теория на Елиът. Също така те трябва да умеят да поемат рискове по време на своите действия и да поставят стопове. Психическата устойчивост също е задължителна, защото тези методи за анализ ограничават рисковете, но не ги елиминират. Съдържанието на публикацията не трябва да се тълкува като изрично или мълчаливо обещание или внушение, гарантиращи печалба. Изложените факти не трябва да се приемат за инвестиционен съвет и инвестиционни решения не следва да се формират единствено въз основа на тях. Читателите трябва да вземат самостоятелно решение относно това дали да инвестират или не в споменатите финансови инструменти. Търговията в съответствие с информацията от даден анализ, може да бъде много рискова и да доведе както до печалби, така и до загуби.

Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.